ULtimele Articole Sunt 1781 articole pana acum!

      Timişoara va avea două echipe în Divizia A de baschet, începând cu sezonul viitor. La a doua încercare, BC Timba a reuşit promovarea în primul eşalon, după două victorii în tot atâtea mec ...

      Rugbyştii Timişoarei au fost mai mult cu gândul la vacanţă, decât la cele cinci puncte pe care şi le propuseseră în partida cu Dinamo. Galben-albaştrii au pierdut cel de-al doilea meci al se ...

      Poli a remizat in ultimul meci al sezonului, 2 - 2 pe teren propriu cu Rimnicu Valcea. Pe fondul unei atmosfere de resemnare a tribunei, alb - violetii au obtinut rezultatul de care aveau ...

      Vali Velcea nu a luat o decizie cu privire la viitorul său la Poli. Principalul alb-violeţilor aşteaptă vacanţa, dar e hotărât într-o privinţă: „dacă se va continua în actualele condiţi ...

      Poli poate încheia campionatul pe prima poziţie în cazul unei victorii în ultima etapă. Alb-violeţii primesc vizita lui CSM Râmnicu Vâlcea, echipă antrenată de fostul director tehnic al cent ...

Timba a promovat! Timişoara, cu două echipe în Divizia A de baschet!

Timişoara va avea două echipe în Divizia A de baschet, începând cu sezonul viitor. La a doua încercare, BC Timba a reuşit promovarea în primul eşalon, după două victorii în tot atâtea meciuri disputate la turneul final. Urşii au învins fără drept de apel CSU Galaţi, la o zi distanţă de victoria în faţa Stelei.

Esec pentru rugbysti, inainte de vacanta

Rugbyştii Timişoarei au fost mai mult cu gândul la vacanţă, decât la cele cinci puncte pe care şi le propuseseră în partida cu Dinamo. Galben-albaştrii au pierdut cel de-al doilea meci al sezonului, pe terenul câinilor, la capătul unui meci care a relansat lupta pentru play-off.

Desi a dominat in cele mai multe momente gramada lui Dinamo

Golul lui Popovici duce Timisoara pe primul loc

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Golul marcat de Alex Popovici, in prelungirile partidei cu Rimnicu Vâlcea, a adus alb - violeților punctul de care aveau nevoie pentru a se


Alb - violetii au sarbatorit clasarea pe primul loc



Poli Timisoara - CSM Rimnicu Vâlcea 2 - 2

Poli a remizat in ultimul meci al sezonului, 2 - 2 pe teren propriu cu Rimnicu Valcea. Pe fondul unei atmosfere de resemnare a tribunei, alb - violetii au obtinut rezultatul de care aveau nevoie pentru a incheiat acest campionat pe primul loc. Golurile Timisoarei au fost marcate de Popovici care a reusit dubla. Pentru oaspeti au puncat Vătăjelu și Văduva.

Velcea: „Rămân numai în alte condiţii”

Vali Velcea nu a luat o decizie cu privire la viitorul său la Poli. Principalul alb-violeţilor aşteaptă vacanţa, dar e hotărât într-o privinţă: „dacă se va continua în actualele condiţii, nu îmi văd viitorul aici”.

Tehnicianul bănăţenilor spune că sezonul 2011-2012 a reprezentat o provocare, mai ales că avea de luat o revanşă în faţa suporterilor

Obiectiv: trei puncte si primul loc

Poli poate încheia campionatul pe prima poziţie în cazul unei victorii în ultima etapă. Alb-violeţii primesc vizita lui CSM Râmnicu Vâlcea, echipă antrenată de fostul director tehnic al centrului de copii şi juniori al timişorenilor, Alin Artimon.

„Ne dorim cele trei puncte, ca să ne consolidăm primul loc. Chiar dacă nu mai avem ce face cu rezultatul

Dupa 5 puncte in capitala

RCM Timişoara încheie stagiunea de primăvară în Superliga Naţională de rugby sâmbătă, în capitală, într-o confruntare cu Dinamo Bucureşti. Galben-albaştrii şi-au făcut planul pentru cele cinci puncte, singurul rezultat ce le garantează menţinerea pe primul loc.

Să încheiem sezonul cu fruntea sus!

Sâmbătă, alb - violeții vor da ultima reprezentație din acest sezon, în fața propriilor fani. Din punct de vedere sportiv, Poli se află în ultima etapă exact pe locul pe care îl doream la începutul sezonului, fiind pe primul loc al seriei.

Aprecieri pentru turneul din Giroc

Organizatorii turneului de tenis ITF Women Timişoara au primit note bune pentru tot ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută la baza sportivă Dyadora din Giroc. Acest lucru îi împinge să repete „isprava” şi în 2013 înainte de a urca în categorie.

Popescu da, Cuic nu!

BC Timişoara este cea mai activă echipă din baschetul românesc în acest final de sezon. Leii din Banat au reuşit deja să îşi încropească lotul pentru stagiunea viitoare, iar ultimul confirmat este Bogdan Popescu. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Branko Cuic, căruia nu i-a fost oferit un nou contract.

Timba vrea in prima liga

Baschetul timişorean se află în faţa unui moment de cotitură. BC Timba atacă la sfârşitul săptămânii promovarea în prima ligă. Prezenţi pentru al treilea an consecutiv în turneul de baraj, „urşii” nu concep să rateze accesul în Divizia A.

Gradinita PP 24, botezata Rugbist Mihai Suciu

Timișoara a marcat o nouă premieră. Prima grădiniță din țară în care se joacă rugby și ce va purta numele unui fost rugbist este Grădinița cu Program Prelungit numărul 24 din zona Blașcovici, care începând de miercuri se numește Mihai Suciu.

Poveste de viata cu Chester

Celebrul Chester Williams și-a povestit viața tinerilor timișoreni.

A făcut-o marți seara, în doar 11 minute, în cadrul unui eveniment inspirațional din cadrul 11even Timișoara.

Analiza sezonului!

Finala pierdută de campionat a încheiat un sezon deosebit pentru baschetbaliștii. Un sezon început cu speranțe mari, continuat cu un parcurs fantastic și încheiat cu amărăciune, considerat unul ”excepțional” de președintele Leontin Demaio.

Chivorchian - cu bagajele la usa

Dupa cinci ani la Poli, Gheorghe Chivorchian e decis sa plece de la Timisoara. Faptul ca pentru al doilea sezon competitional echipa nu va beneficia de rezultatele din teren l-a determinat pe presedintele alb-violetilor sa incline balanta in favoarea despartirii de club.

Nu se poate, sunt şi eu un om. Mi-am dorit tare mult

Comisia de apel o poate readuce pe Poli in Liga I!

Fara dosar de licentiere si cu datorii de milioane de euro, Poli mai are totusi şanse să joace în Liga I. “Mai există o portiţă, 0,0001% şanse să iei licenţa! Sunt poate singurul nebun din club, care inca mai crede asta. Dar mi-e greu sa-l conving pe Marian Iancu, pentru ca este mai mult decat saturat!”, a declarat Gheorghe Chivorchian.

Tineri campioni!

Actuala generaţie de sportivi de la CS Caza Powerlifting Timişoara are viitorul asigurat. Cei mai buni sportivi din powerliftingul românesc la categoria juniori şi tineret s-au luptat pentru medalii la Campionatul National de sâmbătă, de la Râmnicu Vâlcea. Clubul timişorean i-a avut pe lista de înscrieri pe Alexandru Cazacu şi Darco Marcov, iar cei doi au făcut senzaţie.

A fost Hercules Maraton

S-a tras linie după Hercules Maraton a cărui ediţie cu numărul trei s-a desfăşurat sâmbătă, la Băile Herculane. Concursul a contat drept a patra etapă din cadrul circuitului Valetudo Mountain Running International Cup şi a avut la start 346 de participanţi.

Cine se scuză se acuză. Iancu: Fotbalul e mort în Timișoara!

După ce a contribuit din plin la situația jenantă în care se află Politehnica în acest moment, Marian Iancu afirmă răspicat că în acest moment viitorul clubului sub comanda sa compromite performanta sportivă la nivel de seniori.În cel mai bun caz, președintele clubuluialb - violet spune că la Timișoara s-ar putea face o academie.

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate