Inca un american


BC Timișoara și-a încheiat perioada de transferuri prin achiziția americanului Adam Sollazzo. Jucătorul în vârstă de 22 de ani vine în România direct din campionatul universitar american, NCAA.

Vicecampioana României la baschet masculin și-a anunțat ultimul transfer din intersezon cu exact o săptămână înaintea reunirii. Site-ul oficial al ”leilor” a informat că ultimul jucător adus în această vară este un american, al treilea din lotul lui Predrag Badnjarevic.

Pe numele său Adam Sollazzo, jucătorul în vârstă de 22 de ani și 1,98 metri evoluează pe posturile 1 și 2. El a evoluat în ultimele patru sezoane în puternicul campionat universitar american, NCAA, pentru East Tennessee State. În ultimul sezon, Adam a avut 14 puncte, 5,5 recuperări și 4,4 pase decisive pe joc.

Ca şi Dominique Archie anul trecut, Sollazzo este la prima experienţă europeană. Nord-americanul a semnat un contract valabil pe două campionate cu BCT. Sollazzo este al patrulea stranier transferat în această vară, mutare cu care bănățenii şi-au completat numărul de şase jucători din afara ţării, cu care va ataca sezonul 2012/2013.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *