Timba, aproape de surpriză în faţa Stelei. În ciuda înfrângerii, Bogdan Murărescu şi-a felicitat jucătorii


Ghinioanele s-au ţinut lanţ de echipa lui Bogdan Murărescu, înaintea confruntării cu singura echipă neînvinsă din campionat. Echipa nu avea pivot classic, Dandridge nu şi-a revenit din accidentare, iar lui Porrini nu îi sosiseră actele. Astfel că tehnicianul timişorenilor s-a trezit cu o misiune aproape imposibilă în faţa Stelei.

Iar oaspeţii au început conform aşteptărilor. Au câştigat primul sfert cu 24-14, pentru ca, la vestiare să intre cu un avans de nouă puncte – 42-33. Numai că urşii s-au trezit ca din pumni la vestiare şi au arătat o cu totul altă faţă în partea a doua. Convinşi că nu au ce pierde, au jucat numai curajos pe faza de atac şi mai agresiv pe apărare. Au câştigat sfertul trei cu 24-14 şi intrau cu avantaj în ultimul partial.

Numai că agresivitatea din propria jumătate i-a costat în cele din urmă pe galben-negri. Patru jucători au părăsit parchetul mai devreme,d in cauza greşelilor personale accumulate: Filip, Glazyrin, Costa şi Hall, astfel că misiunea Stelei s-a simplificat.

Bucureştenii s-au impus în cele din urmă cu 86-80, însă au tremurat serios pentru victorie, în faţa unei echipe căreia nu-i dădea nimeni şanse. Atitudinea timişorenilor a echilibrat jocul, iar Bogdan Murărescu şi-a felicitate elevii, în ciuda eşecului.

“Vreau să îmi felicit jucătorii pentru modul în care au jucat. Cred că dacă am juca așa în fiecare meci, am fi fost poate mai departe. Dar e un început. Am arătat ca o echipă, pentru că o echipă serioasă poate să joace un baschet la nivel înalt și dacă îi lipsesc doi, trei jucători. Am avut o atitudine extraordinară. Sper ca ei să fi înțeles după meciul acesta cum putem juca dacă ne mobilizăm cu adevărat” – Bogdan Murărescu, antrenor BC Timba Timişoara

Timba rămâne cu o singură victorie în campionat, iar etapa viitoare joacă pe terenul lui U BT Cluj.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>