Inca un succes timisorean in Romanian Superbike


cazacu motor

Timișoreanul Cătălin Cazacu este foarte aproape de câștigarea a încă unui titlu în Romanian Superbike. Motociclistul a câștigat duminică cursa a cincea cursă a sezonului pe circuitul Motor Park de la Adâncata.

Cătălin Cazacu a făcut un pas decisiv spre câștigarea unui nou titlu de campion al puternicei competiții private Romanian Superbike. Pilotul timișorean este aproape câștigător al clasei Superbike 1.000 cc înaintea cu două runde de finalul stagiunii grație unui parcurs perfect în acest sezon. Cazacu a câștigat primele cinci etape din calendar și cu 125 de puncte este liderul autoritar al ierarhiei.

Ultimul succes s-a înregistrat duminică, pe circuitul Motor Park situat în apropierea Bucureștiului. Pilotul de la Taifun Racing Team a pornit din pole position și și-a conservat poziția până la finalul cursei întinse pe durata a 15 ture și la aproape 50 de grade temperatura asfaltului. A trecut finișul cu 12,8 secunde avans în fața rivalului Ionuț Mistode și cu peste 20 de secunde înaintea lui Gal Barda.

În ultimele două runde ale sezonului, programate în 20 septembrie la Misano (San Marino) și în 2 octombrie la Adâncata, Cazacu trebuie să obțină minim 10 puncte pentru a cuceri titlul.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *