Ionel si Patrick, colegi de circuit


motociclism pascota

O nouă premieră în familia Pascotă; juniorul Patrick a concurat la o cursă pe același circuit alături de tatăl său, Ionel Pascotă. Evenimentul a fost posibil pe circuitul bulgar de la Plevna, unde seniorul a concurat în Campionatul European de Est iar fiul său a debutat în Campionatul European de Supermoto.

Cei doi sportivi activi ai familiei Pascotă au alergat zilele trecute pe același circuit. S-a întâmplat la Plevna, fiecare dintre cei doi luând startul într-o cursă de nivel european. Ionel Pascotă a participat la etapa a șasea a Campionatului Est European pe care a și câștigat-o reușind să intre în posesia titlului de campion al Bulgariei. Girocanul își asigurase deja titlul de campion al României și campion est-european.

Patrick Pascotă a evoluat pentru prima dată pe o motocicletă la clasa 65 cmc. Juniorul familiei a terminat ambele manșe de concurs pe locul 4 în condițiile în care era cel mai tânăr participant.

Sunt extrem de fericit și mândru de rezultatul lui Patrick. Nu mă așteptam să se prezinte atât de bine, competiția a fost la un nivel foarte mare, fiind etapa de Campionat European. Mă bucur că am reușit o nouă ”triplă”. Sunt fericit pentru că am reușit să obțin din nou titlurile de campion național al României și Bulgariei, alături de cel al Europei de Est. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mă sprijină financiar și nu numai. Mulțumesc în primul rând CJT și CLT, fără de ajutorul cărora nu aș fi putut participa și, implicit, obține aceste performanțe importante. Mulțumesc de asemenea fanilor și toturor care se implică în sportul cu motor”, a declarat Ionel Pascotă.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *