Lugojul si-a inaugurat circuitul de motocros


motocros lugoj

Lugojul are oficial, începând din week-end un circuit special pentru motocros. Cupa Lugojului a inaugurat pista de 1,6 kilometri cu doar câteva zile înainte ca o etapă a Campionatului Național să fie organizată aici.

Lume multă și bună din motociclism s-a adunat sâmbătă lângă Lugoj pentru inaugurarea și omologarea pistei de motocros. Situată lângă centura auto a municipiului, pe dealul Hezeriș, pista de macadam are o lungime de 1,6 kilometri și o lățime minimă de 8 metri, fiind catalogată drept un traseu tehnic.

Primul eveniment organizat aici, Cupa Lugojului, a prilejuit omologarea circuitului de către reprezentanții Federației Române de Motociclism. Timp de patru ore circuitul a fost ”călcat” de cursele claselor de copii, amatori, profesioniști hobby și veterani. Pentru favoritul local Mihai Stoichescu întâlnirea cu circuitul lugojean nu a fost cea mai fericită pentru că multiplul campion s-a accidentat la o săritură.

Sportivul de la Moto Extrem Lugoj a suferit o entorsă și este incert pentru prima cursă oficială de pe circuit, etapa de Național din 12 septembrie.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *