Cazacu, la 7 din 7 in Romanian Superbike


cazacu motor

Cătălin Cazacu a încheiat cu mare stil sezonul în Romanian Superbike. Motociclistul timișorean a câștigat duminică pe Motor Park Adâncata și ultima etapă, a șaptea victorie din tot atâtea disponibile.

Cursa de duminică, de pe singurul circuit românesc profesionist, a tras cortina peste ediția 2015 a puternicei competiții private de motociclism Romanian Superbike. La Adâncata s-a desfășurat runda a șaptea și ultima a întrecerii, iar cursa clasei mari a fost dominată de noul și totodată vechiul campion, timișoreanul Cătălin Cazacu.

Pilotul de la Taifun Racing Team a trecut primul linia de sosire și a reușit un rezultat greu de egalat, victorii pe linie în toate etapele sezonului. Cazacu avea deja asigurat titlul de campion dinaintea cursei, însă a tras tare pentru a le lua din nou fața lui Gal Barda, cu 8,3 secunde, și Ionuț Mistode, cu 8,5 secunde. Al patrulea s-a clasat un alt pilot de la Taifun Racing, Cosmin Costescu.

Pentru Cătălin Cazacu acesta este al treilea titlu de campion la clasa mare din ROSBK la care se mai adaugă și două titluri ale clasei de 600 cmc.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *