Magic 8 pentru Stoichescu!


mihai stoichescu motocros

Lugojeanul Mihai Stoichescu scrie istorie în motocross-ul românesc, a cucerit al optulea titlu de campion național la categoria profesioniștilor. Performanța pilotului de 28 de ani este una greu de egalat.

Mihai Stoichescu de la CS Moto Extrem Lugoj și-a trecut în palmares încă un titlu național la motocross. Lugojeanul este pentru a opta oară campionul clasei MX1 a profesioniştilor după precedentele performanțe din anii 2005-2008 și 2012-2014. La total însă purtătorul numărului 101 a totalizat și alte titluri la categoria juniorilor ori la clase inferioare.

Câștigarea matematică a titlului cu numărul opt s-a produs fără nicio emoție pentru pilotul lugojean în vârstă de 28 de ani. Ultima etapă din campionatul naţional, programată duminică la Valea lui Mihai (județul Bihor), a fost anulată din cauza stării implorabile a pistei. Și cu un total de 200 de puncte Stoichescu a ocupat prima poziție a clasamentului la clasa MX1 de 250 cc, în fața lui Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina).

Titlul cucerit de Mihai este singular pentru clubul său în 2015 în condițiile în care colegii săi Vlad Roșu și Giampiero Borghetti au încheiat pe locul doi la clasele amatori, respectiv veterani. Spre deosebire de Stoichescu, aceștia au fost dezavantajați de anularea ultimei runde pentru că aveau șanse reale la câștigarea campionatului.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *