Patrick Pascota, victorii pe linie in campionat


patrick pascota motociclism

Juniorul familiei Pascotă a reușit un sezon perfect în motociclism. Patrick a obținut numai victorii în toate etapele din Campionatul Național, ultima duminică, la București.

Finalele Campionatelor Naționale de motociclism viteză și Supermoto juniori s-au desfășurat duminică, la București pe circuitul Autodrom Titi Aur. Mezinul familiei Pascotă a fost prezent la clasa 50 cc juniori III, în ciuda faptului că avea deja titlul de campion național în buzunar. Patrick nu a lăsat-o deloc mai moale, a făcut o cursa foarte bună pe care a câștigat-o. El i-a devansat pe Milan Bartha și Alexandru Neamtu, ambii de la Steaua GT București.

Cu aceasta victorie Patrick reușește un rezultat important, victorii în toate etapele disputate în acest sezon. Pe locul al 2-lea a sosit. ”Am fost prezenți la această etapă și pot spune că este un traseu de concurs deosebit care combină tehnica cu viteza. Am rămas plăcut impresionat de cum a primit Titi Aur motociclismul la el acasă. Ca un mare campion care și dedicat viața pentru motorsport”, a punctat mulțumit Ionel Pascotă.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *