Timis Rally, inclusa in “grupa mica” a CNR-ului 2016


Stanoiev arad2015 raliu

Timișul revine pe harta raliului în 2016 după doi ani de pauză, însă o va face în ”grupa mică” a CNR-ului. În 16-17 septembrie se va desfășura la Tomești una dintre etapele noului Campionat Național de Rally 2.

Federația a trecut din nou cu privirea peste județul Timiș în ceea ce privește calendarul competițional al Naționalului de raliuri din 2016. La fel ca în 2014 și 2015 traseele timișene nu au fost considerate suficient de atractive și nu au trezit interes. Așa se face că pentru al treilea an consecutiv Timiș Rally nu se va organiza.

FRAS-ul a dat totuși o competiție națională, este vorba despre o etapă a noului Campionat Național de Rally 2. Vorbim în fapt de o competiție ce respectă aceleași cerințe ca CNR-ul însă are probe speciale mai scurte și automat costuri mai puține, deci implicit mai accesibilă pentru piloții fără buget. Etapele de CNR2 se suprapun cu cele de CNR în cele 7 runde, excepție face etapa timișeană ce este una destinată exclusiv competiției mai scurte.

Etapa timișeană este programată a se desfășura în perioada 16-17 septembrie, la Tomești. Este penultima rundă în calendarul de CNR2, deci este așteptat ca punctele puse la bătaie să fie importante pentru piloți în economia clasamentului general.

 Brașov – 18 martie, Cluj – 15 aprilie, Arad – 13 mai, Tulcea – 2 iunie, Sibiu – 22 iulie, Iași – 9 octombrie, Harghita – 7 octombrie. Etapele de la Arad și Tulcea vor conta și ca etape în Campionatul European.

2 comments on “Timis Rally, inclusa in “grupa mica” a CNR-ului 2016

  1. Fantastic items from you, man. I have study your own stuff ahead of as well as you are equally well incredible. I like exactly what youve got right here, really like what youre declaring and the way a person say this. You are making this enneatrinitg and you even now have the ability to help keep this wise. We cant wait around to undergo additional from you. That is really an incredible weblog.

  2. gaspar92 14 avril 2012 Concernant l’électricité 35% – cher que le reste de l’Europe, je dis Faux car on oublie de calculer le coût du retraitement des déchets qui est pris en charge en grande partie par l’Etat ce qui veut dire que l’électricité n’est pas la moins cher, loin de lÃ

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *