Echipaje timișorene în Campionatul European


Szene autoDouă echipaje timișorene vor participa într-o etapă de Campionat European de Hillclimb. Piloții Raul Szene și Sorin Botez se pregătesc să atace coasta la Glasbach Rennen.

Absenți de la startul întrecerilor interne din cauza unor neînțelegeri cu FRAS, echipajele BSSR s-au orientat către competițiile europene. Peste o săptămână piloții Raul Szene și Sorin Botez vor participa într-o etapă din Campionatul European de viteză în coastă. Cei doi au ales etapa germană de la Glasbach Rennen, o cursă de 5,5 kilometri cu o diferență de altitudine de 630 de metri.

Szene va concura pe un Mitsubishi Lancer Evo 9 grupa N FIA, iar colegul său de echipă a pregătit un Mitsubishi Lancer  Evo 6 grupa E1 FIA. Ambii cunosc destul de bine proba dat fiind faptul că au mai concurat la Glasbach Rennen.

Suntem entuziasmați că putem duce iar drapelul României și blazonul Timișoarei  în Germania. Deși planurile inițiale includeau campionatul național de viteză în coastă iată că planurile au fost mai marețe pentru noi. După dezamăgirea de la Râșnov acum suntem fericiți că vom reprezenta România la acest Campionat European, în limita posibilităților. Sperăm la un loc cât mai bun pe podium și în clasamente și abia așteptăm să ne revedem cu prietenii de dincolo de granițe” a declarat Raul Szene.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *