Pe 4 la Teliu, Cuzma accelerează către titlu


Cuzma auto1Timișoreanul Bogdan Cuzma este marele favorit la câștigarea titlului național în Campionatul Național de Viteză pe Traseu Montan. Pilotul de la BC Rally Vest a ocupat locul 4 în etapa din week-end, Trofeul Teliu.

VTM-ul și-a consumat a șasea rundă a sezonului, antepenultima din acest calendar competițional. Pentru liderul clasamentului general lucrurile au decurs bine la Trofeul Teliu. Bogdan Cuzma și-a apărat poziția de lider și rămâne marele favorit la câștigarea titlului de campion.

Timișoreanul a ocupat locul 4 imediat în spatele urmăritorului său Lucian Răduț și a perdut doar 3 puncte în duelul de la general cu acesta. Pilotând un Mitsubishi Lancer EVO IX, Cuzma a obținut un timp de 03:23.097, la 3,5 secunde primul clasat – bulgarul Lyuben Kamenov (03:19.446). Pe poziția a doua la Teliu s-a clasat Andrei Dumitrescu.

În ierarhia generală Cuzma are 95 de puncte, în timp ce Răduț este la exact o victorie distanță și a acumulat 70,5 puncte. Al treilea este Eduard Stan cu 60 de puncte acumulate.

Soarta campionatului decide în ultimele două etape, la Câmpulung Muscel (24-25 septembrie) și la Predeal (15-16 octombrie).

Foto: CB Rally Vest

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *