Bogdan Cuzma e tare în Coastă! Timișoreanul a cucerit primul său titlu


Veste excelentă pentru motorsportul din vestul țării. Pilotul Bogdan Cuzma a cucerit duminică, la Brașov, titlul de campion național la Viteză în Coastă, primul pentru Timișoara după câteva decenii.

Inevitabilul s-a produs și Bogdan Cuzma este oficial campionul României la viteză în coastă. Fără să forțeze, pilotul timișorean a obținut în ultima etapă a sezonului punctele care îi mai lipseau pentru a cucerit titlul. Cu un total de 111 puncte Cuzma încheie în forță un sezon pe care l-a condus în marea lui majoritate a timpului.

Pilotul de la CB Rally Team a ocupat locul 2 în prima manșă a etapei de la Brașov, desfășurate pe Drumul Poienii. Punctele adunate i-au permis să nu mai participe în manșa secundă câștigată de principalul său rival, Lucian Răduț, ce a totalizat 88 de puncte. Al treilea la general s-a clasat Eduard Stan cu 62 de puncte.

La volanul unui Mitsubishi Lancer Evo 9, Cuzma a concluzionat la final: ”La începutul sezonului nu mă gândeam deloc la titlul absolut. Speram ca în acest an să bifez câteva podiumuri şi să mă obişnuiesc cu noua maşină. Acum sunt extrem de încântat că am ajuns până aici”.

Trebuie precizat că Bogdan a câștigat pe lângă titlul categoriei Open și locul întâi la categoria H, unde a totalizat 126 de puncte. Așadar victorie dublă pentru pilotul timișorean. Din păcate singurul  pilot din vestul țării care a făcut un sezon complet în acest campionat național.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *