Cazacu atacă Europa în 2017


Pilotul timișorean Cătălin Cazacu și-a făcut deja planul pentru sezonul 2017, unul în care va ieși din nou în Europa. Bănățeanul a bătut palma cu BMW și va alerga în Campionatul European Alpe Adria şi în Campionatul Est-European.

Cazacu a pierdut la mustață titlul de campion național la clasa Superbike 1000 cmc după un final de sezon cu multe controverse. Cazacu a adunat 98 de puncte, cele mai multe dintre toți piloții clasei în sezonul recent, însă a ocupat locul secund pentru că ierarhia finală s-a calculat după criteriul n-1.

Asta însă nu l-a făcut să își piardă încrederea în forțele proprii, ba din contră. Pentru anul viitor și-a propus să atace competițiile tari Europa: Campionatul European Alpe Adria şi Campionatul Est-European.

Primul pas a fost făcut, extinderea colaborării cu BMW Motorrad. Colaborare ce funcționează de câțiva ani, însă anul 2017 se dorește a fi unul deosebit pentru că pilotul va ataca cursele europene. Și în 2016 Cazacu a alergat în Alpe Adria, doar în două curse, obținând un loc 12 și un abandon.

Mă bucur că putem continua acest partneriat, el fiind un element important în proiectul meu legat de motorsport. În ciuda unui an greu, am reuşit să avem rezultate notabile, iar sfârşitul de an este unul în care punem pe hârtie planurile pentru 2017. Pe lângă activitatea competiţională, îmi doresc să putem continua şi parteneriatul început în domeniul siguranţei rutiere şi a modulelor de siguranţă pentru motociclişti”, ne-a declarat Cătălin Cazacu.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *