Concluziile stagiunii 2016 pentru Krepelka Motorsport

Anul 2016 a fost unul dintre cele mai bune pentru sportivii de la CS Krepelka Motorsport. Desele prezențe la competiții au fost recompensate cu multe clasări pe podium pentru cei 14 sportivi ai clubului.

Un loc 3 în Campionatul Național de Viteză în Coastă, un loc 1 în Naționalul de Autoslalom și un loc 1 în Naționalul de Time Attack sunt rezultatele de top reușite de CS Krepelka Motorsport în anul ce se încheie. Sportivii clubului au participat în sezonul 2016 în Campionatul Național de Viteză în Coastă (8 etape), Campionatul Național Time Attack (3 etape), Campionatul Național de Autoslalom (4 etape), Campionatul Național de Slalom Paralel (3 etape).

Am reprezentat Timișoara cu un număr de 14 sportivi în 18 etape de campionat național sub egida Federație Române de Automobilism Sportiv. În toate campionatele am participat la toate etapele ceea ce ne propunem și pentru viitor. Am pus accent pe promovarea tinerilor reușind să câștigăm podiumuri la juniori și debutanți în toate campionatele la care am participat; cele 4 întreceri naționale plus participările în diferite competiții locale și regionale. Participările noastre au fost posibile cu sprijinul Primăriei Timișoara, al Consiliului Județean Timiș și al sponsorilor”, a subliniat Alexandru Krepelka.

Acesta a fost și autorul celor mai bune rezultate. Și aici vorbim de locul 3 la clasa Diesel Viteză în Coastă, locul 2 la Open Naționalul de Autoslalom și prima poziție în Naționalul de Time Attack. Nu trebuie uitate performanțele lui Zoltan Martincsek (locul 1 – Autoslalom, locul 2 – Time Attack) și Marius Nopcea (locul 3 la H1 – Viteză în Coastă).

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *