Stoichescu se retrage din motocros!


Motociclismul românesc este mai sărac după ce unul dintre campionii acestei discipline și-a anunțat retragerea din activitate. Lugojeanul Mihai Stoichescu a decis să își încheie cariera după 15 ani de activitate încununată cu 8 titluri de campion național de seniori.

Lugojul și Timișul pierd un mare campion. Mihai Stoichescu a spus stop activității sale de performanță în motociclism cu câteva zile înainte să împlinească 30 de ani. Campionul național la motocros este obosit după cei 15 ani de carieră. Anunțul sportivului vine cu doar câteva zile înaintea startului de sezon în motociclismul românesc.

Din păcate în toți acești ani nu s-au întâmplat foarte multe lucruri. Așteptam să ajung și eu ca orice sportiv la un anumit nivel, să am un program clar cu cantonamente și cu carte de muncă. În toți acești ani am făcut doar munca în atelierul mecanic și antrenamente. Nu mi-a mai convenit situația pentru că vroiam mai mult timp și pentru mine. Am ales să merg la București într-o echipă de cascadori și vor fi mai multe oportunități pentru mine”, a subliniat Stoichescu.

Lugojeanul are în palmares, printre altele, opt titluri naționale în motocros. Titluri plătite însă destul de scump cu multe accidentări serioase suferite de Miță. În ultimii ani însă cariera sportivului de la CS Moto Extrem Lugoj a bătut pasul pe loc din cauza lipsei unui buget pe măsura valorii acestuia. Materialul de concurs învechit și depășit l-au forțat să alerge doar în țară și inevitabil a intervenit și blazarea.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *