Clasări pe podium la Serres


Motocicliștii timișoreni s-au aflat pe podium la etapele inaugurale ale Campionatului Național. Ionel Pascotă și Cătălin Cazacu au punctat în cursele din week-end, de la Serres.

Sfârșit de săptămână încărcat în nordul Greciei, pe circuitul de viteză de la Serres. Motivul? Etapele duble de Campionat Național și Campionat Est European la motociclism cu participarea a numeroși sportivi din partea de sud-vest a continentului. Printre aceștia și campionii timișoreni Ionel Pascotă și Cătălin Cazacu, care au reușit ca de obicei clasări pe podium.

Etapa dublă a debutat sâmbătă, atunci când Ionel Pascotă nu a reușit un rezultat prea bun, un loc 5 la aproape 10 secunde distanță de învingătorul Dimitris Karakostas. Pe un Yamaha R6, girocanul a semnat totuși cel mai bun rezultat al unui pilot român în cursa de sâmbătă de la Supersport 600 cmc. Ziua a doua a însemnat o evoluție mai apropiată de valoarea sa pentru Pascotă, clasat al doilea la general în spatele aceluiași Karakostas. Firește asta înseamnă o nouă victorie de etapă în întrecerea românilor.

Tot pe locul 5 s-a clasat și celălalt campion timișorean, Cătălin Cazacu, însă în cursa de la Superbike 1000 cmc. Pilotul de la SCM Timișoara a avut o întârziere de aproape un minut față de grecul Haris Paraskevopoulos, învingător în prima manșă. Cazacu a fost devansat dintre conaționali doar de arădeanul Robert Mureșan, sosit al treilea la general.

Peste două săptămâni va avea loc runda a treia a stagiunii, pe circuitul românesc de la Adâncata, rundă ce va conta de asemenea atât în Campionatul Național, cât și în cel Est European.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *