”Leii” sunt conduși cu 0-2 în play-off


Scenariu cu repetiție pentru BC SCM Timișoara în meciul doi al sfertului de finală cu CSM Oradea. Bănățenii au condus până aproape de final, însă bihorenii au fost cei victorioși și au deja 2-0 la general.

Ultimul sfert le-a fost iarăși fatidic baschetbaliștilor timișoreni. ”Leii” au condus și cu 12 puncte pe tabelă, în sfertul al treilea, și erau în avantaj atunci când mai erau de disputat 140 de secunde. Campioana a sprintat și a terminat în față cu 85-81 (22-17, 13-20, 28-16) și are 2-0 la scorul general. Următoarele două partide au loc la Timișoara, prima e miercuri și în cazul unei noi victorii a orădenilor confruntarea se încheie.

Americanul gazdelor Sean Barnette a fost principalul marcator al partidei cu 21 de puncte la care a adăugat și 11 recuperari pentru un double-double impresionant. Căpitanul timișorenilor Mladen Jeremic a răspuns cu 19 puncte marcate, urmat de Diaz – 16 puncte, Komatina – 16 puncte și Flowers -15.

În celelalte meciuri din play-off, U Transilvania Cluj – SCM Craiova 2-0, Steaua București – BCMU Pitești 2-0, CSU Sibiu – Mureș Târgu Mureș 1-0.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *