Podiumuri pentru Pascotă și Cazacu


Motocicliștii timișoreni s-au aflat din nou pe primele locuri în cursele din week-end, primele curse desfășurate în acest an pe circuitul românesc Motor Park. Ionel Pascotă a bifat două victorie în Campionatul Național, iar Cătălin Cazacu a ocupat două locuri doi.

Week-end încărcat pe circuitul Motor Park de la Adâncata, gazda etapelor 3 și 4 din Campionatul Național și cel Est Europeanul de motociclism viteză. Firesc că printre protagoniștii curselor de sâmbătă și duminică s-au aflat și piloții timișoreni Ionel Pascotă (Pascotă Racing Team) și Cătălin Cazacu (SCM Timișoara), clasați pe primele locuri.

Ionel Pascotă a ocupat locul 4 în cursa de sâmbătă având însă cel mai bun rezultat dintre piloții români. Girocanul de pe Yamaha a avut o întârziere de 9,7 secunde față de învingătorul de la general, bulgarul Plamen Petrov, în cursa ce a însumat 41,29 kilometri.

Cursa clasei Superbika 1000 cmc a fost o afacere între piloții din vestul țării, Robert Mureșan și Cătălin Cazacu. Arădeanul a trecut primul linia de sosire după cei aproape 50 de kilometri, iar timișoreanul a venit pe doi cu o întârziere de 7,65 secunde. Al treilea s-a clasat bulgarul Dimitar Mitov.

Ziua de duminică a adus un rezultat mai bun pentru Pascotă, sosit al treilea la general la peste 13 secunde de bulgarul Alexander Georgiev și primul dintre români. Cursa clasei 1000 cmc a fost identică cu cea de sâmbătă, Mureșan învingător și Cazacu al doilea la peste 4 secunde.

Peste o lună, în week-endul 20-21 mai, tot la Adâncata se vor desfășura etapele 5 și 6 din Campionatul Național.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *