Sezon încheiat: 0-3 cu Oradea


”Leii” bănățeni au drum barat către semifinalele campionatului. SCM BC Timișoara a pierdut în minim de jocuri duelul cu CSM Oradea din turul inaugural din play-off, 0-3, și a încheiat sezonul.

Baschetbaliștii timișoreni au pierdut și meciul trei al sfertului de finală cu CSM Oradea. Miercuri seara a fost 84-86 în sala Constantin Jude și cu scorul general de 0-3 trupa lui Tudor Costescu rămâne în afara semifinalelor. Un rezultat previzibil în compania campionilor, care câștigaseră șase din cele șapte meciuri directe din acest sezon.

La fel ca în precedentele dueluri din play-off, timișorenii au căzut în sfertul patru, unul pierdut la cinci puncte, suficient pentru victoria oaspeților la două lungimi. Chiar și cu această cădere devenită obișnuință în finalul jocurilor cu bihorenii, Timișoara putea să întoarcă soarta partidei dacă Diaz nu ar fi fost căpăcit sub panoul advers atunci când mai erau 7 secunde și oaspeții conduceau cu 3 lungimi.

S-a încheiat însă 84-86 (19-15, 20-28, 25-18, 20-25) și campioana pătrunde în semifinale unde o așteaptă marea favorită U Transilvania Cluj-Napoca. De partea cealaltă BCT-ul și-a încheiat sezonul cu această ocazie, știut fiind faptul că grupa locurilor 5-8 nu se mai desfășoară.

BCT: Popa Calotă 22 puncte, Diaz 20 puncte, Jeremic 18 puncte, Komatina 15 puncte, Flowers 5 puncte, Păun 2 puncte, Drăgușin 2 puncte.

CSM Oradea: Barnette 20 puncte, Zeno 20 puncte, Denison 17 puncte, Pasalic 12 puncte, Franklin 6 puncte, Mandache 5 puncte, Nicoară 3 puncte, Țibîrnă 3 puncte.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *