ASU Poli – UTA, derby în cinstea fanilor. ”Să reclădim pasiunea oamenilor de a veni la stadion”


Au mai rămas câteva zile până la derby-ul așteptat în vestul țării. Întâlnirea dintre ASU Poli și UTA Arad promite să aibă o audiență record pentru actualul sezon din liga a II-a, iar tensiunea crește pe măsură ce ne apropiem de ziua disputării jocului.

Duelul dintre principalele orașe ale vestului naște pasiuni ce pot merge uneori până la extrem. Însă atmosfera ce se croiește în jurul unui astfel de joc poate convinge lumea să revină la stadion. Alb – violeții cunosc acest lucru, iar tehnicianul Sorin Brîndescu speră ca echipa lui să contribuie la reclădirea pasiunii suporterilor. Iar acest lucru se poate concretiza printr-un joc bun coroborat cu o victorie alb – violetă.

„ Sperăm să câștigăm și printr-o victorie să deblocăm puțin atmosfera actuală din fotbal, să reclădim pasiunea oamenilor de a veni la stadion. Îi așteptăm în număr cât mai mare și sperăm să își îndrepte atenția spre acest fenomen. ”, a declarat Sorin Brîndescu.

Cu siguranță vor fi două dispute diferite în confruntarea polițtilor și utiștilor. De o parte vom avea jocul din teren, acolo unde arădenii sunt favoriți prin prisma locului ocupat. Totuși, băieții în ghete au arătat și în jocul tur că se pot mobiliza pentru spiritul viola, și cu siguranță vor da totul duminică.

De cealaltă parte vom avea duelul din tribune, acolo unde Timișoara va fi net superioară. Important este ca jocul să rămână unul sportiv, iar antrenorul lui ASU Poli și-a exprimat speranța că tensiunea nu va escalda în evenimente reprobabile. „E foarte clar că vor fi două jocuri, unul pe teren și unul în tribună. Ambele ne dorim să se desfășoare în spiritul fair-play-ului și a sportivității. a adăugat tehnicianul lui ASU Poli.

Partida dintre ASU Poli și UTA Arad va avea loc duminică, 21 mai, începând cu ora 19.00 pe Stadion Dan Păltinișanu. Clubul alb – violet a reușit să vândă peste 5000 de bilete, iar oaspeții au solicitat 750 de tichete, dar cu siguranță mulți fani își vor procura bilete de la casele stadionului în ziua derby-ului.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *