Cu gândul la poziția a 5-a


Handbaliștii Politehnicii revin pe teren după pauza campionatului cauzată de meciurile echipei naționale. Studenții susțin sâmbătă jocul decisiv în duelul cu HC Vaslui pentru intrarea în finala locului 5.

Cu 1-1 după primele confruntări, SCM Politehnica și HC Vaslui se întâlnesc sâmbătă, în Moldova, pentru meciul trei și cel decisiv totodată din grupa 5-8. Miza o reprezintă accederea în finala 5-6, obiectiv restabilit de șefii violeților după ratarea semifinalelor.

Un meci foarte greu, dar sperăm să câştigăm. Sperăm să fim în tonus şi să ne impunem, pentru că vrem să luptăm pentru locul 5. Din punct de vedere fizic stăm bine, băieţii de la loturile naţionale s-au întors în grafic, aşa că trebuie să fim concentraţi la ce ne-a mai rămas, adică lupta pentru locul 5”, a anunțat secundul studenților, Atilla Horvath, cel care a amintit că infirmeria clubului s-a mai golit. Doar Durak și Simovic sunt indisponibili la acest joc. În plus, căpitanul Cristi Fenici va fi pe teren după în primul joc a avut de ispășit o suspendare.

Decisivul e programat sâmbătă, de la ora 18,30. Învingătoarea va înfrunta în finala locului 5 pe HC Odorhei sau Dunărea Călărași tot într-un duel în 3 acte. În același timp învinse merge pentru barajul locului 7.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *