În grafic pentru locul 3


Informatica Timișoara a luat o opțiune serioasă pentru câștigarea finalei mici a Ligii I de futsal. Violeții au câștigat cu 4-0 meciul tur contra lui FK Odorheiu Secuiesc.

Învinselor din semifinale le-a mai rămas doar locul trei pentru a-și șterge amărăciunea ratării finalei campionatului. Informatica Timișoara și FK Odorheiu Secuiesc își dispută într-un meci tur-retur medaliile de bronz ale Ligii I de futsal.

Bănățenii au tranșat marți seara primul duel și au devenit favoriți la câștigarea finalei mici. Partida de la Timișoara s-a încheiat cu victoria clară a echipei pregătite de Robert Lupu cu 4-0 prin golurile semnate de Thiago Alcantara (2), Ilaș și Molina. Foarte probabil cu această victorie Informatica și-a asigurat medalia de bronz; ar fi a doua medalie pentru violeți în acest sezon după câștigarea Cupei României.

Meciul retur al finalei mici are loc luni, la Odorheiu Secuiesc, și va decide ocupanta poziției a treia din Liga I.

În finala mare a campionatului, United Galați și Autobergamo Deva sunt la egalitate după primele două jocuri de pe terenul gălățenilor, 1-1. Urmează două partide la Deva și decisivul, dacă mai e cazul, lângă Dunăre.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *