În semifinale fără niciun efort


Campioana s-a calificat în semifinalele Superligii Naționale de rugby fără să depună niciun efort. Iașiul a declarat forfait înaintea barajului pentru penultimul act astfel că Timișoara se poate gândi la semifinala cu Steaua de peste o săptămână.

Neprezentările tind să devină regulă în finalul acestui campionat de rugby. Pentru al doilea week-end consecutiv vom avea un forfait iar beneficiară este de această dată campioana SCM Timișoara Saracens. Poli Iași, adversara din baraj pentru semifinale al bănățenilor, a anunțat că nu se va prezenta la meciul programat sâmbătă pe arena Dan Păltinișanu. Moldovenii și-au motivat forfaitul prin lipsa jucătorilor apți.

Cu doar o săptămână în urmă U Cluj proceda la fel înaintea jocului cu CSM București. Prezența ardelenilor este incertă și pentru barajul de sâmbătă cu Steaua București… Rămâne de văzut cum vor gestiona cele două cluburi situația pentru meciurile de clasament rămase de jucat în perioada următoare.

Foarte probabil singurul meci de sâmbătă ce se va disputa va fi cel dintre Dinamo și CSM București.

Veste că Iașiul nu se prezintă a venit azi din partea federației de la București. Ca atare Timișoara câștigă la masa verde cu 5-0 și se califică în semifinale fără niciun efort. O semifinală ce îi va scoate în față pe Steaua București în 20 mai, în Ghencea. Pe cealaltă parte de tablou CSM Știința Baia Mare va primi acasă câștigătoarea derbyului bucureștean.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *