În sfârșit promovare!


UVT Agroland Timișoara a încheiat en-fanfare un sezon 2016-2017 excelent – promovând în prima ligă de volei feminin. Studentele au câștigat cu trei victorii turneul de baraj de la Timișoara și readuc municipiul de pe Bega în elita fetelor după o așteptare de un deceniu.

Nicio surpriză la barajul de promovare în Divizia A1 de volei feminin. UVT Agroland și Universitatea Cluj au ocupat cele două locuri ce asigură accederea în eșalonul superior, confirmând calculele hârtiei. Reprezentantele seriei vestice au câștigat la pas duelurile cu Rapid București și CSM Focșani, promovând la braț.

În derbyu ultimei zile ce a contat doar pentru palmares, UVT Agroland a învins-o încă odată pe Universitatea cu 3-1 (25-21, 20-25, 25-15, 25-23) și încheie pe prima poziție turneul după 3-0 cu Rapid și 3-0 cu CSM Focșani în prima zi. Clujencele termină pe locul doi pentru că au rezolvat cu un dublu 3-0 meciurile cu adversarele din seria estică. Locul 3 al turneului a fost ocupat de Rapid, invingatoare cu 3-0 in fata Focsaniului in ultima zi a turneului.

Este o încununare a muncii noastre de un sezon întreg. Pentru noi urmează de acum înainte o provocare, aceea de a pregăti cât mai bine debutul în prima ligă și de a găsi variantele legate infrastructură”, au declarat oficialii clubului înființat în urmă cu doar trei ani.

Agroland s-a aflat în fiecare an la turneul de promovare dar de fiecare dată a pierdut la mustață biletele pentru prima ligă. Cea de-a treia încercare a fost cu noroc pentru super-echipa construită de Bogdan Paul la Timișoara. Timișul va avea două echipe în prima ligă, CSM Lugoj fiind de ani buni o obișnuită a acestui eșalon/

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *