Interes mare pentru ASU Poli – UTA. Peste 4000 de bilete achiziționate


Derby-ul vestului stârnește interes mare pentru iubitorii fotbalului.  Comunitățile de suporteri din Timișoara dar și Arad se mobilizează pentru acest joc, unul de orgoliu profund pentru ambele tabere.

Interesul pentru acest joc se poate vedea și în numărul de bilete vândute. Mai sunt cinci zile până la confruntarea de pe marele oval și mai bine de 4000 de bilete au fost deja achiziționate. ASU Poli a pus la dispoziția propriilor fani o rețea de 23 de puncte de vânzare în care pot achiziționa mult doritul bilet. Practic, tot orașul este împânzit de mesaje ce anunță meciul, iar rezultatele se văd. În doar câteva zile, fanii alb – violeți au achizionat aproximativ 3500 de bilete!

De partea cealaltă, arădenii nu vor să se lase mai prejos. Cu șanse la promovare, rivalii din Arad vor să aibă o susținere masivă în tribună și au achiziționat două seturi de bilete, în total 750. Dacă inițial clubul arădean ceruse 500 de tichete, alb – roșii și-au suplimentat cererea cu încă 250 de locuri. Clubul ASU Politehnica a pus la dispoziția rivalilor întreaga Peluză Nord, tocmai pentru a le arăta utiștilor obrazul pentru lipsa de fair-play din meciul tur, când poliștii, veniți în număr mare, au urmărit jocul din afara tribunei.

Interesul pentru acest joc va crește cu siguranță în următoarele zile și se va stabili probabil, recordul de fani din acest sezon de liga a II-a.

Derby-ul vestului dintre ASU Poli și UTA Arad va avea loc duminică, 21 mai , începând cu ora 19.00 pe stadionul Dan Păltinișanu.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *