Pas în spate în finala locului 5


Înfrângere pentru studenți în prima bătălie din cele trei programate cu HC Odorhei pentru locul 5 al Ligii Naționale. Handbaliștii bănățeni au cedat cu 24-26 disputa din Harghita miercuri seara.

SCM Politehnica Timișoara are 0-1 în disputa cu HC Odorhei din finala locului 5. Alb-violeții au cedat primul joc cu harghitenii și nu mai au voie să facă pași greșiți în următoarele două meciuri pentru a-și îndeplini obiectivul impus în acest final de stagiune. Adică să câștige meciul doi de pe teren propriu din 24 mai, respectiv decisivul de la Odorhei din 30 mai.

Studenții conduși de Pero Milosevic au reușit o evoluție bună în fața Odorheiului doar timp de 40 de minute. Perioadă în care tabela a fost în echilibru sau a fost înclinată în favoarea oaspeților. Poli a condus în majoritatea timpul în prima repriză și a fost egalată înaintea pauzei: 12-12. La reluare bănățenii au cedat încet inițiativa și Odorheiul s-a dus la cinci lungimi, 22-17. Oaspeții au încercat să revină în final, au și egalat 23-23, dar finalul le-a fost favorabil gazdelor.

Macedoneanul Filip Lazarov a fost principalul marcator al lui Poli, cu 7 reușite. De la gazde Komogorov, cu 8 goluri, a fost lider la capitolul eficiență.

FOTO: szkc.ro

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *