Repetiție reușită pentru fazele eliminatorii


Chester Williams a revenit cu un rezultat pozitiv pe banca campioanei SCM Timișoara Saracens. Sud-africanul și-a condus elevii în victoria cu 46-13 din finalul sezonului regulat însă lupta adevărată pentru titlu începe de săptămâna viitoare.

Campioana s-a răzbunat pe penultima clasată pentru durerosul eșec de la jumătatea săptămânii. Iașiul a fost pedepsită de un ”leu” rănit după ratarea obiectivului de a se clasa în primele două locuri. SCM Timișoara Saracens au câștigat cu 46-13 (24-3) însă rezultatul nu a avut efect în clasament și bănățenii își păstrează locul trei.

Cu opt eseuri venite din partea lui Simionescu (2 eseuri), Zaharia (2 eseuri), Sabău (1 eseu), Lemnaru (1 eseu), Stewart (1 eseu), un eseu de penalizare și trei transformări ale lui Conache. Iașiul a răspuns prin cele două eseuri ale lui Curcan și Moa, respectiv o penalitate a lui Rusu.

Clasamentul Superligii după cele 12 etape o are pe CSM Știința Baia Mare în frunte cu 49 de puncte; Steaua București a căzut pe doi cu 48 de puncte iar Timișoara e pe locul trei cu 45 de puncte; Dinamo e a patra, CSM București pe cinci, Iașiul pe șase și U Cluj pe șapte. Sâmbătă au loc meciurile de baraj pentru intrarea în semifinale după programul Steaua – U Cluj, Timișoara – Iași, Dinamo – CSM București. În week-endul următor vor avea loc semifinalele, foarte probabil cu duelurile Baia Mare – Dinamo/CSM București și Steaua – Timișoara, iar finala campionatului e prevăzută pentru 27 mai.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *