Stop în semifinalele Cupei, după dubla cu Astra. “Adversarul a fost peste noi”


ACS Poli nu au reușit minunea de a întoarce scorul în fața Astrei. După 4 – 1 la Giurgiu, bănățenii au cedat cu 0 – 3 pe stadionul Dan Păltinișanu, într-un meci în care oaspeții nu s-au strofocat pentru a-și asigura calificarea.

Cu șanse mici de a remonta jocul din tur, Timișoara i-a trimis în luptă și pe câțiva juniori care au mai cocheat cu prima echipă. Haruț, Fridrich, Oprea și Bîrnoi au fost trimiși în luptă alături de colegul lor Mailat, însă tinerii alb – violeți nu au reușit să țină piept mai experimentaților Budescu și compania.

Ionuț Popa s-a declarat mulțumit de prestația juniorilor, dar nu și de cea a câtorva dintre seniori. “Am remarcat evoluția lui Haruț, Oprea, Mailat confirmă din nou. Sunt nemulțumit de aportul unor seniori, deși au fost puțin astăzi. Vreau să am o discuție cu ei”, a declarat tehnicianul lui ACS Poli.

Alb – violeții au recunoscut superioritatea adversarului, însă sunt dezamăgiți că nu au reușit ei deschiderea scorului la ocazia lui Drăghici ”Un joc pe care l-am pierdut pentru că adversarul a fost peste noi. Mi-ar fi plăcut să deschidem noi scorul. Am avut acea ocazie mare a lui Drăghici…” a adăugat Ionuț Popa.

Timișoara părăsește Cupa României în semifinale, după un sezon în care nimeni nu se aștepta să ajungă până aici. Tristețea nu rămâne în curtea alb – violeților, pentru că rezultatul dublei cu Astra era previzibil, iar Timișoara mai are o șansă să facă o figură frumoasă în finala Cupei Ligii.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *