Studenții au prins finala pentru locul 5


SCM Politehnica va juca în finala locului 5 în Liga Națională de handbal masculin. Studenții au eliminat cu 2-1 pe HC Vaslui grație victoriei din meciul decisiv, scor 28-27.

Violeții au depășit prima dispută din grupa locurilor 5-8 și vor juca în finala pentru poziția a cincea contra lui HC Odorhei. Poli a trecut cu 2-1 la general de HC Vaslui, câștigând meciurile doi și trei. Ultimul rezultat s-a înregistrat sâmbătă, la Vaslui și s-a încheiat cu 28-27 în favoarea bănățenilor.

Internaționalul macedonean Filip Lazarov a marcat golul victoriei în ultimul minut după ce gazdele reușiseră să egaleze la 27. Trebuie spus că Poli a fost echipa care a dictat ritmul confruntării și a condus și cu 5 goluri pentru ca la pauză să aibă trei lungimi în față.

Poli: Lazarov 8, Marjanovic 7, Milosevic 5, Lasica 4, Fenici 2, Ștefan 2. Din tabăra oaspeților principalul marcator a fost golgheterul campionatului Gabriel Bujor, cu 10 reușite.

Am meritat victoria, am jucat mult mai calitativ, ne-am apărat considerabil mai bine și puteam câștiga la o diferență și mai mare. Am avut emoții cu o accidentare la gleznă a lui Fenici, dar și-a demonstrat caracterul de căpitan și a intrat pe final de meci, atunci când ne-a fost greu. Sunt foarte fericit de rezultat și de dăruirea băieților”, a concluzionat la final antrenorul Pero Milosevic.

Pentru Poli urmează deplasarea de la HC Odorhei la jumătatea săptămânii, iar în week-end partida a doua de la Timișoara.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *