ACS Poli merge cu gânduri ofensive la Șiria: ”Trebuie să atacăm, să dăm gol!”


Foto: Constantin Duma / Agerpress

ACS Poli și UTA Arad se întâlnesc astăzi în manșa retur a barajului pentru ultimul loc de liga 1. După 2 – 1 la Timișoara ambele formații sunt îndreptățite să spere, dar alb – violeții rămând favoriți la câștigarea locului mult râvnit.

După ce în jocul tur, imprecizia la finalizare și ghinionul au făcut ca Timișoara să nu ia un avantaj confortabil, acum bănățenii privesc cu emoție dar și responsabilitate ultimele 90 de minute până la verdict. Rămâne ACS Poli în prima ligă, sau se va duce în divizia secundă la concitadinele ASU și Ripensia ? Totul depinde de ei. Alb – violeții au avantajul victoriei însă un gol venit din partea gazdelor ar putea complica lucrurile.

Însă Timișoara nu este dispusă să riște și să aștepte. Poliștii anunță că merg la Șiria pentru a marca și a-și asigura calificarea din timp pentru a evita presiunea publicului pe un teren de calitatea scăzută.  ”Tebuie să atacăm, să dăm gol! Terenul e la dimensiuni mici, dar am știu că se lucrează în așa fel încât să fie bun. E la dimensiuni mai mici, dar amândouă echipele jucăm pe același teren și nu e un obstacol”. a declarat Ionuț Popa.

Pentru ultimele 90 de minute de luptă antrenorul polist nu se va putea baza pe serviciile lui Poparadu, Novak și Popovici, accidentați, în timp ce Neagu e suspendat. Însă Timișoara are un întreg contingent pregătit să dovedească faptul că merită să rămână în liga I, iar alb – violeții dau asigurări că vor juca ofensiv. ”Poli va juca să înscrie, va încerca să joace ofensiv. Sper ca măcar jumătate din cele patru-cinci ocazii să le transformăm în gol. Niciodată nu m-am gândit la 0-0. ” a adăugat antrenorul lui ACS Poli.

După ce au creat o atmosferă frumoasă pe Dan Păltinișanu, suporterii alb – violeți sunt așteptați și la Șiria pentru a-și susține echipa. Circa 70 de bilete au primit bănățenii, iar suporterii lui ACS Poli vor face deplasarea în mod organizat.

Soarta barajului pentru liga I se va decide astăzi, 15 iunie, începând cu ora 17.30 pe stadionul Otto Grefner din Șiria.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *