Bogdan Andone, noul antrenor al ”băieților în ghete”


ASU Politehnica are un nou antrenor. Alb – violeții vor fi conduși de pe bancă în noul sezon de un fost adversar în sezonul trecut, Bogdan Andone. În vârstă de 42 de ani, fostul campion al României cu formația Rapid București, Andone vine de la Olimpia Satu Mare.

După ce Sorin Brîndescu a renunțat recent la postul de antrenor principal, bănățenii au găsit un înlocuitor rapid și de perspectivă. În sezonul precedent formația Olimpia Satu Mare s-a luptat mai bine de jumătate de campionat pentru pozițiile fruntașe, însă apoi, în urma unor probleme financiare a terminat sezonul pe locul 9.

Prinicipalul om vizat de alb – violeți a fost Viorel Moldovan, însă fostul tricolor a refuzat oferta venită de la Timișoara. Bogdan Anone a fost convins rapid să vină în Banat, unul din punctele cheie fiind delușit încă din duelurile directe din sezonul precedent. Tehnicianul a rămas plăcut impresionat de gradul de implicare al comunității alb – violete și vrea să pună umărul la construcția durabilă a proiectului ASU Poli.

„M-a convins deplasarea pe care am avut-o cu Olimpia în toamnă, la Timișoara. Am văzut atunci nivelul de implicare al oamenilor de aici pentru echipă. Am urmărit Politehnica, deși am fost adversari în campionatul trecut. A fost o echipă pe care mi-a făcut plăcere să o urmăresc, care a încercat să joace fotbal, indiferent de adversar, indiferent dacă juca acasă sau în deplasare…Am apreciat Politehnica, aici o organizare foarte bună, care nu se găsește la nivelul ligii secunde și, din păcate, nici la unele echipe din Liga I.” a declarat noul antrenor al formației ASU Politehnica.

Andone își propune să construiască o echipă competitivă și să schimbe sistemul de joc într-unul mult mai agresiv și dinamic, plăcut ochiului spectator. Tehnicianul îl va avea ca secund pe  Gabriel Vochin, echipa urmând a fi completată cu Antonio Foale, Dragoș Picu și Remus Datcu, cei care își vor păstra funcția actuală.

Bogdan Andone are deja în vedere câțiva jucători pe care îi vom vedea probabil la reunirea lotului. Primul antrenament sub comanda lui va avea loc luni, 26 iunie, programul de pregătire urmând a fi anunțat în perioada următoare.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *