Poli își încarcă armele pentru sezonul viitor


Politehnica a dat startul perioadei de transferuri cu o zi înaintea finalului sezonului intern. Studenții și-au prezentat deja primele nume acontate și așteaptă o indexare de buget pentru a muta din nou pe piața transferurilor.

Studenții și-au ratat toate obiectivele pe plan intern și au început deja campania de transferuri pentru închegarea unui lot cu care să intre în semifinalele campionatului și a Cupei României. Miercuri are loc ultimul joc al campionatului, cel din finala mică dintre Turda și Constanța, însă Poli nu a amai avut răbdare și a anunțat deja primele transferuri. Unele rezolvate încă din urmă cu câteva luni, dar oficializate abia acum.

Pe linia de 9 metri au fost aduși sârbii Milos Orbovic și Uros Elezovic, jucători cu prezențe în naționala plavilor. Cei doi trebuie să acopere găurile de pe interi, acolo unde Poli a suferit cel mai mult în sezonul ce se încheie. Botoșăneanul Didi Hrimiuc – un pivot de 26 de ani – este cel de-al treilea nume confirmat deocamdată de oficialii SCM-ului.

Am putut să pregătim aceste transferuri din timp; cei 3 aveau precontracte semnate cu noi. În funcție de rectificările de buget de la Primărie vor mai urma unul sau două transferuri. Împreună cu ei vom ataca în sezonul viitor tot ce am ratat anul acesta: podiumul campionatului și trofeul Cupei României”, a punctat Radu Țoancă, șeful de la SCM-ul timișorean.

Milos Orbovic are 24 de ani, joacă inter dreapta și vine de la Vojvodina Novi Sad, Uros Elezovic are 35 de ani, este inter stânga și ultima echipă este Lekhwiya HT din Qatar, în timp ce Didi Hrimiuc are 26 de ani și-a încheiat conturile cu HC Vaslui. Cei trei vin pe locurile libere lăsate de Filip Lazarov, Marko Simovic, Marko Pejovic și Ilie Vaidasigan, jucători aflați al final de contract cu Poli.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *