Poli si-a luat extrema de la campioni


SCM Politehnica Timişoara a realizat al patrulea transfer al verii. Extrema dreapta Flavius Câmpan a semnat pe doi ani cu gruparea bănăţeană si este oficial jucatorul violetilor.

După cele trei achiziţii prezentate în urmă cu două săptămâni (Uros Elezovic, Milos Orbovic şi Didi Hrimiuc), Poli a anuntat o noua mutare, cea a extremei dreapta Flavius Câmpan. Timisorean la origine, acesta a semnat pe doi ani cu gruparea bănăţeană si o lasa pe Dinamo Bucureşti, cu care a fost campion în ultimele două ediţii ale competiţiei interne.

„A fost o alegere uşoară având în vedere că am discutat destul de mult în ultimii ani. Îmi plac colectivul şi oraşul, mă bucur că mă întorc acasă chiar dacă la senior abia acum pot debuta în tricoul Politehnicii. Sper să fie doi ani în care să se confirme că am ales inspirat. Abia aştept să dovedesc şi să avem rezultate”, a declarat jucatorul de 28 de ani.

“Acesta e în proporţie de 90% lotul cu care vom fi în campionatul viitor. Mai sunt discuţii şi negocieri, dar lucrurile nu sunt deocamdată finalizate. Mă bucur pentru revenirea lui Câmpan în oraşul lui natal, îi doresc succes, ca de altfel şi celorlalţi băieţi!”, a concluzionat Dan Dumitru, manager ul sportiv al lui Poli.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *