Puncte pentru națională


Jucătorii campioanei și-au adus aportul la victoria naționalei României în amicalul din Canada. Tangimana Fonovai a semnat două eseuri pentru Stejari și a fost desemnat omul partidei de la Edmonton.

Naționala tricoloră a reușit o victorie de prestigiu în meciul test jucat în Canada. Un succes cu 25-9 la Edmonton, în cadrul turneului asiatico-american pe care Stejarii l-au avut în această lună. Un succes la care jucătorii campioanei SCM Timișoara Saracens și-au adus din plin aportul. Tangimana Fonovai a reușit două dintre cele trei eseuri ale tricolorilor, reușite care au consfințit succesul României.

Jucătorul naturalizat grație perioadei petrecute în Ronaț a finalizat două acțiuni de atac în partea secundă. El si-a facut debutul in nationala Romaniei in toamna anului trecut. Celalalte puncte ale tricolorilor au venit de la Lucaci, un eseu, și Vlaicu, două transformări și două lovituri de penalizare. Pentru evoluția sa aripa campioanei a și fost desemnat omul meciului. Tangimana reușise un eseu și în jocul test din Japonia, pierdut de România cu 21-33.

Alături de Tangimana, în meciul contra Canadei au mai jucat Valentin Popârlan, Andrei Rădoi, Vlăduț Popa și Marius Simionescu.

Selectionata condusa de Lynn Howells își încheie seria amicalelor în 24 iunie, cu un test în compania Braziliei, la București.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *