Trei reprezentanți în naționala masculină


Naționala României a început campania de pregătire pentru evenimentul major din toamnă, participarea la Eurobasket 2017. Trei reprezentanți ai Timișoarei se numără printre jucători convocați de selecționerul Marcel Țenter.

Tricolorii au dat startul pregătirii cu gândul la Eurobasket 2017. În premieră turneul final continental se va desfășura în 4 țări: România, Turcia, Finlanda și Israel. Grupa C, cea din care fac parte și tricolorii, se va disputa la Cluj-Napoca în perioada 31 august – 8 septembrie. Din grupa României sunt puternicele naționale ale Spaniei, Cehiei, Croației, Muntenegrului și Ungariei.

Selecționerul Marcel Țenter și-a creionat lotul cu care va aborda Eurobasket și în prima fază a convocat 15 jucători. Trei dintre aceștia reprezintă baschetul timișorean. Pivotul Alex Olah, produs al CSȘ-ului ce evoluează în prezent în Belgia, și Octavian Popa Calotă și Cătălin Tohatan, jucători ai celor de la SCM Timișoara.

Pregătirea se va desfășura în București și la Cheile Grădiștei până la sfârșitul acestei luni, urmată apoi de turnee și jocuri de verificare.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *