Debut cu dreptul în noul sezon:Concordia – ACS Poli 0-1


Foto: Constantin Duma

ACS Poli a început cu dreptul noul sezon al ligii I la fotbal. Bănățenii s-au impus în deplasarea pe terenul Chiajnei, scor 1 – 0, după un meci în care au încercat să arate noua fața a echipei Timișoarei. Tânărul Cosmin Bârnoi a făcut diferența pe tabelă, cu prima sa reușită în liga I.

Cu o formulă nouă, Timișoara a început timis jocul de la Chiajna dar a preluat încet frâiele.  Poliștii și-au etalat noul echipament roz – negru pentru deplasări iar inaungurarea lui le-a purtat noroc . Prima ocazia notabliă a apărut în minutul 25. Tigănașu l-a găsit ideal pe Artean, însă mingea trimisă de acesta a trecut de puțin pe lângă cadrul porții.Câteva minute mai târziu Straton le-a oferit un cadou gazdelor, însă Cristescu lobează imprecis. Noul venitul Cristi Bud și-a făcut și el simțită prezența spre finalul primei părți, însă mingea trimisă prea moale nu a reușit să-l păcălească pe Bălgrădean.

Jocul avea să se decidă în partea a doua. Deși dat accidentat în săptămână premergătoarea jocului, Cosmin Bârnoi deschide scorul în minutul 50. Alex Munteanu trimite o minge la bătaie în centrul careului advers iar tânărul polist reia cu capul imparabil, dintre adversari.

Gazdele au încercat o replică rapidî, dar Tipuric nu prinde cadrul porții. Timișoara a încercat să dea lovitura pe contră dar Soljic irosește o situație favorabilă în fața lui Bălgrădean. Finalul le-a aparțiun gazdelor, care au pus o presiune constantă la poarta lui Straton însă tabela rămâne neschimbată.

Se încheie 0 – 1, iar Timișoara debutează în noul sezon cu un suuces care îi dă speranțe pe primul joc pe teren propriu, în compania celor de la FCSB.

Concordia : Bălgrădean – Râsdan (46 Munteanu), Tipuric, Albu, Bucurică – Ronaldo – Grădinaru, Gh. Vasile, Cristescu, Buleică (66 R. Kortzorg) – Răducanu (57 Pena).

ACS Poli: Straton – Crețu, Melinte, Cânu (46 Șeroni), Țigănașu – Artean, Soljici – Munteanu, Vașvari, Bîrnoi (72 Vl. Mihalcea) – Bud (83 Miguel Bianconi).

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *