Handbalistele SCM-ului, în cantonament la Buziaș


Handbalistele de la SCM Timișoara și-au început cantonamentul de la Buziaș, un cantonament forțat și de lipsa unei soluții viabile în ceea ce privește o sală de sport.

Ultimele venite în familia SCM-ului, handbalistele, sunt de ieri într-un cantonament la Buziaș, unde pun accent pe pregătirea fizică, dar au și antrenamente obișnuite. Asta și datorită condițiilor din oraș unde sala Constantin Jude este în reparații și a devenit indisponibilă până în 5 august. Iar dacă băieții fac naveta zilnic până la Buziaș, fetele s-au mutat temporar în stațiunea timișeană.

”Sunt mulțumit de condiții, dar și de lot; viitoarele noutăți vor aduce o consolidare a efectivului și bineînțeles că bucură orice antrenor. Trebuie să ne punem la punct cât mai repede, pentru a confirma așteptările luptei pentru promovare. Nu va fi ușor, pentru că ne vom lovi de echipele din Reșița, Baia Mare sau Târgu Mureș, niște adversari incomozi” a spus antrenorul principal Lucian Ghiulai.

Cantonamentul fetelor se va încheia în 1 august. Foarte probabil, până atunci se vor ști și câteva din partenerele de meciuri amicale pentru jucătoarele timișorene.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *