Întăriri din Divizia A1


Nou-promovata UVT Agroland continuă campania de achiziții cu încă un nume obișnuit al primului eșalon. Extrema Diana Cărbuneanu este a treia jucătoare transferată de gruparea timișoreană în această vară.

Ultimele zile înaintea reunirii grăbesc oficializarea achizițiilor pentru clubul UVT Agroland Timișoara. Nou-promovata în Divizia A1 a realizat deja trei mutări; toate nume importante pentru Divizia A1 și pentru echipa națională.  Axați pe o strategie cu jucătoare românce, șefii clubului au întărit echipa cu trei jucătoare de viitor iar în stand-by mai este un transfer anunțat.

Ultima venită în familia Agroland este Diana Cărbuneanu, o extremă de 22 de ani ce a jucat în ultima stagiune la SCM Pitești, dar are în palmares prezențe pentru Dinamo București și CSM București.

”Îmi place că se vrea ca echipa să fie în mare parte formată din românce, și că se pune accent pe continuitate. Cu Bogdan Paul am lucrat atât la echipa de club, cât și la echipa națională. Pe Diana (n.r. Balintoni) și pe Miki (n.r. Mihaela Ozun) le știu de ceva timp, dar acum doi ani am fost la aceeași echipă și am rămas prietene foarte bune. Nu știu dacă este un plus, dar cunoscând deja câteva persoane, mă va ajuta să mă integrez mai repede”, a punctat extrema ce are și câteva prezențe în echipa națională a României.

Extrema de 22 de ani este a treia jucătoare venită la UVT până acum după Andreea Petra și Ariana Pîrv.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *