Politehnica l-a luat și pe Șania


Vacanța a luat sfârșit pentru handbaliștii timișoreni odată cu prima ședință de pregătire a verii. Poliștii au avut destule surprize la reunire, una dintre ele legitimarea internaționalul român Alin Șania.

SCM Politehnica se numără printre cele mai harnice echipe din campionat; joi s-a sunat adunarea pentru ocupanta locului 5 în Liga Națională de handbal masculin. Staff-ul tehnic condus de muntenegreanul Pero Milosevic a condus primul antrenament al verii, unul în sala de forță pentru că sala Constantin Jude este în obișnuitele lucrări de cosmetizare: revopsirea suprafeței de joc și modernizarea vestiarelor. Poli se va pregăti în Buziaș până la finalizarea lucrărilor în C. Jude.

”Obiectivul nostru e calificarea în cupele europene, fie că o vom face prin clasarea pe locuril 1-4 în campionat ori prin câștigarea Cupei României. Ne așteaptă un campionat greu, cu multe meciuri tari pentru că nivelul a crescut și mai mult. Toate echipele s-au întărit, nimeni nu a stat degeaba”, a prezentat obiectivul echipei, Dan Dumitru.

Tot oficialul clubului a dezvăluit și ultima achiziție făcută de Poli în această vară. Este vorba de internaționalul român Alin Șania, un inter stânga de 34 de ani ce vine de la campioana Dinamo. Dorit de Pero, Șania a părăsit-o pe Dinamo din cauza statutului său de rezervă. ”Mi-am dorit să joc mai mult și cu ultimele tranferuri de la Dinamo a devenit clar că nu va fi posibil. Am acceptat din prima oferta Timișoarei pentru că e una dintre echipele cu tradiție ale campionatului și oamenii de aici sunt profesioniști”, a subliniat Șania.

Internaționalul român încheie o listă de cinci achiziții pentru SCM Poli. Studenții se întăriseră cu Flavius Câmpan (Dinamo), Didi Hrimiuc (HC Vaslui), Milos Orbovic (Voijvodina Novi Sad) și Krsto Milosevic (CSM București).

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *