Prime teste reusite ale studenților


Handbaliștii au trecut cu bine primele teste ale verii. Tehnicianul Pero Milosevic s-a declarat mulțumit după victoriile identice cu 28-20 în jocurile de la Buziaș cu CSM Făgăraș.

Ajunsă în exil la Buziaș din cauza lucrărilor de la sala C. Jude, SCM Politehnica și-a luat rolul de gazdă și a primit vizita lui CSM Făgăraș într-o dublă amicală vineri și sâmbătă. Studenții s-au impus în ambele teste cu același scor 28-20, mulțumindu-l pe tehnicianul Pero Milosevic.

Sunt foarte mulţumit de cum răspund şi cum lucrează jucătorii. Au fost 8 zile intense de pregătire, din momentul reunirii şi până acum am făcut 13 antrenamente puternice şi un amical. E foarte bine pentru un grup de jucători, care nu a mai fost împreună. Ne-am exprimat bine şi în apărare şi în atac, chiar dacă au fost greşeli. Avem nevoie de mult timp şi multă muncă. Dar per ansamblu, avem mai multe opţiuni de joc”, a subliniat antrenorul muntenegrean.

Principalii marcatori ai studenților în cele două meciuri au fost Filip Marjanovic (10 goluri), Milos Orbovic (8 goluri) și Flavius Cîmpan (7 goluri).

Poli susține la finalul săptămânii viitoare o dublă cu Minaur Baia Mare, în Maramureș.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *