Campionii s-au îndepărtat de trofeu


Timișoara s-a văzut întoarsă de la 12-0 la 12-18 și a pierdut o bună șansă de a pune în vitrină o nouă Cupă a Regelui. Campionii stau acum la mâna rezultatului din ultima etapă.

Două reprize diametral opuse au zădărnicit șansele rugbiștilor timișoreni de a câștiga Cupa Regelui 2017. Istoria primului duel Timișoara – Baia Mare din această vară s-a scris cu două eseuri marcate în prima repriză de bănățeni, respectiv cu alte două încasate plus două lovituri de pedeapsă încasate în partea secundă.

Debutantul Will Helu a semnat ambele reușite la capitolul eseuri pentru gazde într-un interval de cinci minute, iar Gabi Conache a reușit o transformare. Nu a fost suficient pentru a răpune echipa condusă din această vară de antrenorul George Sava.

Trofeul rămâne în joc și totul se va decide după jocul de săptămâna viitoare dintre Baia Mare și Steaua. Calculele sunt deschise și practic oricare dintre cele trei echipe poate câștiga trofeul. Reamintim în prima etapă Timișoara a învins-o pe Steaua cu 22-16.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *