Cu ochii pe Cupă!


La doar o săptămână de la debut, Cupa Regelui se încheie sâmbătă seara pentru campioana României SCM Timișoara Saracens. Bănățenii joacă cu trofeul Cupei Regelui pe masă o veritabilă finală contra Științei Baia Mare.

Pentru a doua oară în istorie, Timișoara are șansa de a-și trece în palmares Cupa Regelui. Fără a fi între obiectivele toamnei, cea de-a treia competiție internă a trezit interesul bănățenilor. Șansa de a câștiga un nou trofeu după un joc cu rivala din nord reprezintă o miză suficientă pentru rugbiștii din Ronaț.

Victorioși în urmă cu o săptămână în fața Stelei, băieții conduși de pe bancă de secundul Sosene Anesi sunt în postura de favoriți la câștigarea trofeului. Au nevoie de o victorie în fața maramureșenilor pentru a nu mai depinde de duelul din ultima etapă dintre Baia Mare și Steaua.

”Cupa Regelui nu a fost pentru noi o prioritate, dar e o șansă de care vom profita cu siguranță. Noi ne dorim cât mai multe meciuri în această perioadă și sunt sigur că echipa va trata acest meci ca pe o finală”, au subliniat timișorenii prin vocea vicelui Dușan Filipaș.

Meciul dintre SCM Timișoara Saracens și CSM Știința Baia Mare este programat sâmbătă, de la ora 19, pe stadionul Dan Păltinișanu. Partida este transmisă pe DolceSport.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *