Două jucătoare americane în curtea SCM


Încă o jucătoare de peste ocean aterizează în curtea SCM-ului. Extrema Hannah Young își începe cariera de baschetbalistă profesionistă la Timișoara, cu care a semnat un contract pe un sezon.

Încet se conturează lotul echipei de baschet feminin SCM Timișoara. Oficialii clubului au anunțat deja patru achiziții menite a întări echipa lui Mihai Coldea. După româncele Adina Stoidein și Dora Ardelean, lotul a fost completat cu două baschetbaliste din SUA.

În curtea SCM-ului au ajuns Maegan Conwright și Hannah Young, un fundaș și o extremă. Conwright are 25 de ani și 1,73 m și a evoluat în sezonul trecut pentru formația ChemCats Chemnitz. Fundașul a fost coșghetera echipei în prima ligă germană. Hannah Young se află la primul contract de profesionistă. Venită direct din campionatul universitar american NCAA, extrema de 25 de ani are 1,85 m și poate evolua pe pozițiile 3 și 4.

Fetele în alb-violet se reunesc săptămâna viitoare, sub conducerea noului antrenor, Mihai Coldea, pentru a pregăti sezonul ce începe la 27 septembrie.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *