Întăriri pentru echipele nou-promovate


Prim-divizionarele Timișoarei la baschet sunt printre cele mai harnice pe piața transferurilor în această vară. SCM-ul și BC Timba au anunțat cele mai recente mutări.

Transferuri pe bandă rulantă pentru cele trei cluburi de primă ligă din Timișoara în baschet. Iar cele mai recente vin de la echipa feminină și de la BC Timba, proaspăt promovate în elită. SCM Timișoara le-a înregimentat pe două dintre jucătoarele din circuitul naționalei, pivotul Adina Stoiedin și extrema Dora Ardelean, două timișorence internaționale formate la școala CSȘ-ului.

Stoiedin (25 ani) revine acasă după două sezoane petrecute în Belgia și Cehia la Spirou Charleroi și Valosun Brno. Ardelean (23 ani) a jucat în ultimele trei sezoane la CSU Alba Iulia și Olimpia CSU Brașov.

De partea cealaltă, BC Timba a oficializat achiziția unui internațional ivorian. Tiegbe Bamba (26 ani) acoperă pozițiile 3 și 2 și are pașaport francez. A jucat în NCAA, precum și pentru Chalon Reims și Psychiko. Baschetbalistul de 2,01 metri, ce se află în pregătiri cu naționala Coastei de Fildeș pentru AfroBasket, nu este ultimul transfer al verii pentru ”urși”. Conform unor informații din cadrul clubului aceștia sunt aproape să bată palma cu un american ce a evoluat în Euroligă.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *