O campioană încheie campania de transferuri


Nou-promovata UVT Agroland și-a încheiat campania de transferuri cu o campioană. Roxana Bacșiș a completat ultimul loc în lotul timișorencelor

Campania de achiziții a verii a ajuns la final pentru UVT Agroland Timișoara. Gruparea nou-promovată în Divizia A1 a realizat patru mutări importante cu care vrea să dea lovitura în prima ligă cu o clasare superioară. Cele patru voleibaliste venite sunt Andreea Petra (centru), Ariana Pîrv (extremă), Diana Cărbuneanu (extremă) și Roxana Bacșiș (universal).

Ultima venită are un CV apreciabil: triplă campioană a României, dublă câștigătoare a Cupei României și câștigătoarea a Challenge Cup în 2016. În ultimul sezon a jucat în prima ligă a Franței, pentru Volley-Ball Nantes.

Este adevărat că în România am jucat numai la echipe care s-au bătut la titlu, dar îmi plac provocările și nu cred că venirea la Agroland este un pas înapoi. Îmi doresc să facem un sezon cât mai bun, cred că prin multă muncă și dăruire rezultatele vor veni cu siguranță”, a declarat recentul transfer al UVT-ului. La începutul lunii iulie, Roxana semna o înțelegere cu Alba Blaj.

Fetele pregătite de Bogdan Paul se vor reuni în perioada următoare și vor urma două luni intense de pregătiri. Startul campionatului are loc în 14 octombrie, cu o deplasare la Bacău.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *