Pariuri online – 3 “secrete” pentru începători


Vrei să devi un parior iscusit? Vrei să-ți mărești șansele de a le călca pe urme profesioniștilor? Excelent, înseamnă că vrei să afli care sunt cele 3 secrete recomandate pentru începători. Acum, mai în glumă sau mai în serios, pariorii care joacă bilete kilometrice sunt tot începători, chiar dacă pariază de 10 ani. Vei vedea că nu-ți va fi deloc greu să-ți îmbunătățești performanțele la pariuri online dacă urmezi aceste 3 sfaturi de aur:

Strategie

Pariurile online trebuie să reprezinte o distracție, o activitate plăcută, practicată pentru divertisment și nu trebuie considerate ca fiind o sursă sigură de câștig.  Pentru a nu depăși niciodată această graniță sensibilă, casele de pariuri online de top recomandate de specialiști, împreună cu comunitatea pariorilor din România le recomandă jucătorilor să nu depună în conturile deschise la pariuri online mai mult de 10% din totalul veniturilor lunare.

Orice parior care dorește să aibă șansa de a deveni profitabil la un moment dat trebuie să-și stabilească o strategie de money management prudentă, pe care să o respecte cu maximă strictețe. Cea mai simplă metodă este tocmai cea folosită de marea majoritate a profesioniștilor. Este vorba despre miza fixă, care reprezintă un procent cuprins între 2% și 4% din bancă.

Din planul realist al pariorului trebuie să facă parte și o strategie de pariere. Cel mai indicat este să joci numai pariuri individuale, așa cum fac cei mai mulți dintre cei care trăiesc din asta. Simplu spus, în acest mod ai cele mai mari șanse de câștig din punct de vedere matematic.

Citește și: Câștigă zilnic premii în bani cu Biletul zilei pe PariuriX.com

Specializarea

Nu cumpăra niciodată pronosticuri. Nu există ponturi 100% sigure și nici oameni din interior care să vândă informații delicate unor necunoscuți pe Facebook. Stai departe de acești escroci care sunt în stare să falsifice orice pentru a-ți lua banii.

Nu copia ponturile altora. Chiar dacă este în regulă să te inspiri din ponturile și analizele altora, nu este niciodată indicat să le copiez orbește, pentru că în acest mod nu vei putea progresa niciodată ca parior.

Unul dintre secretele succesului în pariuri este să te specializezi în anumite sporturi și discipline. Cei mai mulți dintre noi au acces la toate informațiile despre Liga 1 Romania, cum ar fi analizele experților de pe site-ul comunității pariorilor din România și știrile de pe marile site-uri de profil. Cu toate acestea, Liga 2 se poate dovedi a fi un campionat ceva mai profitabil pentru pariorii care au posibilitatea de a se documenta despre aceste partide.

Joacă la mai multe agenții

Cei mai buni pariori din lume joacă la mai multe agenții de pariuri online. Acest lucru se datorează faptului că limitându-se la un singur operator, nu vor putea accesa cele mai bune facilități și cele mai mari cote din piață.

După cum se știe, la pariuri, profitul poate fi realizat pe termen lung, urmând o strategie prudentă. Dacă vei câștiga 2% în plus la fiecare pariu, te poți trezi la sfârșitul lunii cu profit dublu fără să schimbi nimic altceva vizavi de analize sau pronosticuri. De aceea, este bine să răsfoiești recenziile de pe site-ul comunității PariuriX.com despre operatorii de top recomandați: Sportingbet, Netbet, Betfair, Betano și Unibet, pentru a putea știi care sunt punctele forte ale fiecăruia.

Totodată, este foarte important să nu uiți să-ți verifici contul nou deschis la pariuri online cât mai curând, pentru că altfel operatorul va fi silit să-ți suspende contul și să vireze fondurile rămase către bugetul de stat dacă nu te supui procedurii în termen de 30 de zile. Nu-ți faci griji cu privire la siguranța datelor tale, întrucât casele de pariuri online de top investesc la fel de mult precum băncile în securitate. Datele tale, odată ajunse în posesia operatorilor sunt și vor rămâne confidențiale pe viață!

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *