Voleibalistele pregătesc prima ligă


Pentru prima dată în existența sa, UVT Agroland a început pregătirea din postura de prim-divizionară. Voleibalistele conduse de Bogdan Paul au dat startul la antrenamentele menite a le face viața mai ușoară în sezonul ce debutează în luna octombrie.

S-a încheiat vacanța pentru voleibalistele Timișoarei. UVT Agroland a dat startul pregătirii de vară, o componentă extrem de importantă în viața fiecărui club. După reacomodarea cu efortul fetele vor urca la munte pentru 12 zile, la Cheile Grădiștei.

„Eu cred că am făcut exact transferurile de care aveam nevoie, așa cum ne-am structurat această campanie în momentul în care am promovat în Divizia A1. Am gândit ca echipa să fie compusă din jucătoare capabile să țină Liga 1 și din junioare care să facă față acestei provocări. Noi ne dorim să prindem play-off-ul de șase. Eu cred că se poate mai mult, îmi doresc un loc de cupa europeană, chiar dacă este Cupa Balcanică. Dar să o luăm treptat, eu cred că vom face o figură frumoasă”, a declarat Bogdan Paul.

Luna august este rezervată doar pregătirii fizice și antrenamentelor, în timp ce meciurile de verificare vor fi stabilite pentru începutul lunii septembrie.

Din lotul studentelor au fac parte din această vară și cele patru internaționale alea României: Roxana Bacșiș, Ariana Pîrv, Andreea Petra și Diana Cărbuneanu.

„Într-adevăr, suntem o echipă nou-promovată și, de aceea, ne va fi ceva mai dificil. Însă nu ne dăm bătute, vom munci din greu. Cum am spus, nu ne lăsăm și vom munci până vom ajunge să culegem roadele. Cred că vom fi o echipă agresivă, îmi place foarte mult colectivul și m-am integrat foarte bine”, a punctat Roxana Bacșiș.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *