Înfrângere și tensiune în capitală


Arbitrajele devin principalul adversar pentru Poli în acest debut de sezon. Studenții reclamă din nou șicanele fluierașilor în eșecul strâns cu CSM București, 21-23.

Handbal puțin și nervi mulți în etapa cu numărul cinci a Ligii Naționale de handbal masculin. Cu un antrenor nou pe bancă, în persoana timișoreanului Vlad Caba, și cu un buget considerabil pentru campionatul intern, CSM București forța al doilea succes în partida cu SCM Politehnica. Iar oficialii timișoreni acuză că vicecampoana a primit ajutorul arbitrilor Din-Dinu. Cu precădere în ultimele 10 minute Poli a fost sancționată cu 4 eliminări și a încheiat jocul cu doar 4 oameni.

Din păcate pentru noi, astăzi oricine ar fi jucat contra CSM-ului, chiar și Barcelona, ar fi pierdut. Nu e corect ce s-a întâmplat, mai ales că nu e prima dată când avem parte de acest tratament. Am primit numeroase mesaje, care mi-au dat dreptate că și la Constanța trebuia să primim 7 metri la ultima fază. Acum pățim la fel și cu CSM. Nu e prima dată când pierdem în acest mod la CSM București, ne aducem aminte și de ultima fază de anul trecut…

Îmi felicit jucătorii, pentru că au luptat la maximum și au crezut că pot fi tratați în mod egal la capitolul arbitraj!” a acuzat principalul lui Poli, Pero Milosevic, care la una dintre deciziile controversate a vrut să își retragă echipa de pe teren.

Poli: Șania 6 goluri, Fenici 4, Marjanovic 3, Orbovic 3, Krsto Milosevic 2, Hrimiuc 1, Cîmpan 1, Lasica 1.

Pentru SCM Politehnica urmează la mijlocul săptămânii viitoare o nouă partidă în deplasare, la Chiajna, cu Steaua București.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *