ACS Poli, amical cu Unirea Sânnicolau


Pauza competiționată pricinuită de ultimele jocuri ale naționale a făcut ca echipele din liga I să-și caute adversari pentru a-și menține ritmul. Iar ACS Poli nu face excepție. Bănățenii și-au programat două jocuri de verificare în această perioadă, însă doar unul se mai dispută din motive tehnice.

Alb – violeții vor merge vineri la Sânnicolau Mare pentru un joc amical cu formația locală. Unirea evoluează în liga a IV-a, Timiș, și ocupă locul șapte după nouă etape disputate. Programat inițial pentru sfârșitul săptămânii, duelul de pe Aranca va avea loc vineri de la 18.00 la cererea gazdelor.

Inițial formația lui Ionuț Popa trebuia să dispute și un test în Ungaria, în compania formației de primă ligă Balmazujvaros, însă timișorenii nu s-au mai putut deplasa din cauza unei defecțiuni a autocarului.

După amicalul de la Sânnicolau, alb – violeții vor continua antrenamentele pe plan loc timp de o săptămână. Următorul joc în liga I va avea loc luni, 16 octombrie, când ACS Poli primește vizita Concordiei Chiajna.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *